Standaard functies

hier een verhaal over dat we meedenken met de markeer en niet het wiel opnieuw willen uitvinden. Deze pagina kan worden uitgebreid zodra standaard/ custom functies volledig zijn bepaald. Incorrecte styling hieronder zit in de content.

Basis stijlelementen

Elke website die door ons wordt opgeleverd wordt volledig voorzien van de huisstijl van de website. Daarbij zorgen we ervoor dat onder andere de titels, subtitels, buttons, opsommingen en tabellen worden voorzien van de huisstijl van de website.

Bekijk stijlelementen

Flexibele contentblokken

Onze flexibele contentblokken helpen om de website op zo’n manier op te delen dat de boodschap het beste naar voren komt. Dat betekent dat je op de ene pagina de tekst over de volledige breedte van de website kunt tonen en op een andere pagina gebruik kunt maken van verschillende kolommen.

Bekijk mogelijkheden

Contactpagina

De contactpagina is een belangrijk onderdeel van elke website. Onze websites zijn daarom voorzien van een contactpagina welke door de marketeer volledig gewijzigd kan worden. Ook het formulier op deze pagina is via de back-end te beheren.

Bekijk contactpagina

SEO Package

Een website heeft verschillende elementen nodig om succesvol te zijn. Naast onze flexibele velden en contact-pagina worden onze websites standaard opgeleverd met de onderstaande essentiële onderdelen ten behoeve van zoekmachine optimalisatie en online marketing.

Bekijk SEO-package