Blogmodule

WordPress kan worden uitgebreid met een blog-module. Naast de marketing-meerwaarde die de blog heeft, is een blog ook uitermate geschikt voor (extra) seo-pagina’s.

Blogoverzicht

Deze pagina toon een overzicht met alle blogberichten. Hierbij kan er per pagina een uitgelichte afbeelding en samenvatting worden toegevoegd. Het gebruik van auteurs, categorieën of een datum is optioneel.

Bekijk blogbericht

Blogbericht

De pagina bevat een specifiek blogbericht.

Bekijk blogbericht

Blogcategorie

Elk blogbericht kan worden voorzien van één of meerdere categorieën. Dit is met name interessant wanneer je veel berichten hebt en graag wilt dat bezoekers vanuit één blog doorklikken naar andere blogberichten. Het gebruik

Bekijk categorie

Auteurspagina

Wanneer de personen achter je product of dienst belangrijk zijn, dan kan het waardevol zijn om de berichten te voorzien van auteurs. De auteurspagina toont vervolgens alle berichten van een specifieke auteur. Omdat we begrijpen dat deze functie niet voor iedere organisatie interessant is, kunnen de auteurs worden verborgen.

Bekijk auteurspagina

Uitgelichte blogberichten

Wanneer je regelmatig blogt, dan wil je ook graag laten weten dat je een nieuw blogbericht hebt geplaatst. Deze functionaliteit helpt je daarbij en voorziet – bijvoorbeeld de homepage – van de meest recente of meest toepasselijke blogs. Deze functie is te bekijken op het voorbeeld van de uitgebreide homepage.

Bekijk voorbeeld