Geavanceerde functies

Onze websites kunnen worden voorzien van diverse geavanceerde functies. We bieden deze los aan omdat niet elke functie voor elke organisatie even relevant is.

Media galerij (flexibel)

Goede foto’s zijn ontzettend belangrijk voor een website. Soms plaats je een foto naast een tekstblok, maar het kan ook voorkomen dat je graag een aantal foto’s naast elkaar wilt tonen. Speciaal daarvoor zijn onze websites voorzien van een media galerij.

In de flexibele media-galerij hebben alle afbeeldingen een ander formaat, waardoor een speels effect ontstaat.

Bekijk flexibele media-galerij

Media galerij (vast formaat)

Goede foto’s zijn ontzettend belangrijk voor een website. Soms plaats je een foto naast een tekstblok, maar het kan ook voorkomen dat je graag een aantal foto’s naast elkaar wilt tonen. Speciaal daarvoor zijn onze websites voorzien van een media galerij.

In de vaste media-galerij hebben alle afbeeldingen hetzelfde formaat.

Bekijk vaste media-galerij

Call-to-action-block

De website heeft een doel. Waarschijnlijk is dit doel ervoor zorgen dat bezoekers contact met je opnemen zodat ze jouw product of dienst gaan afnemen. Een call to action blok helpt om de website op te delen in verschillende alinea’s en de conversie van de website te vergroten.

Bekijk call-to-action-block

Veelgestelde vragen

Verkoop je een product of dienst dat een specifieke toelichting vereist? Of kom je erachter dat bepaalde vragen vaak gesteld worden? Deze functionaliteit voorziet de veelgestelde vragen van een strakke en overzichterlijke weergave.

Bekijk de FAQ

Teampagina (standaard)

Teampagina met een korte beschrijving per teamlid.

Bekijk teampagina

Teampagina (uitgebreid)

Teampagina met een korte beschrijving en een eigen pagina per teamlid.

Bekijk uitgebreide teampagina

Vacature-pagina

Heb je regelmatig nieuwe vacatures? Dan is deze uitbreiding wellicht interessant. Door deze functionaliteit kun je voor de vacatures eenvoudig uniek design toevoegen en wordt er een overzichtspagina gecreëerd.

Bekijk vacatures

Referenties / portfolio

Als trotse organisatie laat je natuurlijk graag zien voor welke bedrijven je in het verleden hebt gewerkt. Deze functionaliteit helpt je om een portfolio / referentie-overzicht toe te voegen.

Bekijk referenties

Digit block

Dit blok wordt gebruikt om cijfers te benadrukken. Er kunnen vier items naast elkaar worden toegevoegd.

Bekijk digit block

Referentie slider

De referentie-slider wordt per pagina toegevoegd en bewerkt. Dat wil zeggen dat wanneer de referenties bijvoorbeeld op de pagina “Home” worden toegevoegd; deze ook op deze pagina moeten worden gevuld.

Bekijk reference slider