Website huisstijl

Elke website die door ons wordt opgeleverd wordt volledig voorzien van de huisstijl van de website. Dat heeft betrekking op het volgende:

Headers en paragrafen

Voorbeeld H1

Na het toevoegen van de titel van de pagina, de H1, wordt doorgaans een kort tekst toegevoegd. Deze tekst beschrijft dat in het kort wat er op de pagina te vinden is, waarna de paragrafen met de tussenkopjes dieper op de onderwerpen in gaan.

Voorbeeld H2

De H2, de subheader, kan worden gebruikt om verschillende hoofdstukken toe te voegen. Deze header is iets kleiner dan de titel van de pagina maar valt wel duidelijk op als een header.

Binnen de tussenstukjes is het mogelijk om paragrafen aan te brengen, zoals in dit voorbeeld gebeurt. Binnen de paragrafen kun je er vervolgens voor kiezen op dikgedrukte teksten, schuingedrukte teksten, onderstreepte teksten of opsommingen te gebruiken. De opsommingen worden verderop deze pagina toegelicht.

Voorbeeld H3

Voor een tussenkopje binnen een paragraaf kan gebruik gemaakt worden van de H3. Hoewel WordPress ook nog en H4, H5 of H6 bevat is ons advies om maximaal de H3 te gebruiken. Wanneer je na de H3 weer een tussenkopje wilt gebruiken, dan kun je de inhoud beter op gaan delen in verschillende pagina’s.

Hyperlinks / buttons

Binnen de content kan een Test link worden geplaatst. Daarnaast zijn er volgende buttons beschikbaar:

Standaard button

Primaire button

Deze buttons kunnen binnen elk tekstblok geplaatst worden. Op deze manier kun je de bezoekers altijd een call-to-action die bij de tekst past tonen.

Opsommingen

Standaard opsomming

  • Item 1
  • Item 2
  • Item 3

Bullet opsomming

  • Bacon ipsum dolor amet capicola turkey ham hock spare ribs bresaola bacon meatloaf flank andouille.
  • Hamburger capicola corned beef, jowl rump t-bone frankfurter drumstick.
  • Ham hock pork loin flank burgdoggen turkey chicken kevin venison swine t-bone.
  • Pork picanha ground round strip steak porchetta tri-tip short ribs tenderloin.

Nummerieke opsommingen

  1. Coffee
  2. Tea
  3. Milk

Tabel

#First NameLast NameUsername
1MarkOtto@mdo
2JacobThornton@fat
3Larrythe Bird@twitter