Onze filosofie

Als online marketing bureau met eigen development-afdeling weten wij wat het belang is van een goede website. Een snelle en eenvoudig te beheren website, die ook nog eens geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dat is de basis van al onze websites.

We weten echter ook dat bij géén enkele organisatie het budget oneindig is. Daarom hebben wij gezorgd voor een toegankelijke en stabiele basis waar verschillende functionaliteiten al standaard in opgenomen zijn. Zo kun je eigenlijk met deze basis eigenlijk alle kanten al op en heb je met deze basis eigenlijk al alles dat nodig is voor een succesvolle website. Deze basis kan vervolgens worden uitgebreid met diverse functionaliteiten, waarbij we samen per functionaliteit kunnen bepalen hoe waardevol deze functionaliteit en of deze investering loont. Want waarom zou je investeren in een media galerij terwijl je eigenlijk (nog) géén geschikte foto’s hebt? Of waarom zou je een vacature-module laten ontwikkelen als je eigenlijk maar eens per jaar een vacature hebt?

Wij houden trouwens rekening met toekomstige ontwikkelingen. Wanneer je dus in de toekomst een paar mb aan geschikte foto’s hebt of actief mensen wil gaan aannemen, dan zijn wij er voor je.