IQ Leads - ons team
Alle knappe koppen op een rijtje. Wil jij kennis met ons maken of kijken of er voor jou mogelijkheden liggen binnen IQ Leads? Neem dan contact met ons op!
Bakje koffie?

Maak kennis met IQ Leads

Een beetje normaal, een beetje gek, een beetje geniaal. Een team moet van alles een beetje hebben om een sterke kern binnen het bedrijf te vormen. Wij hebben een ijzersterke kern! Met verschillende expertises, karakters en talenten kunnen we onze klanten alle denkbare kwaliteiten bieden die nodig zijn voor een uiterst succesvolle samenwerking.

Wij zijn succes

Onze harde kern combineert jarenlange ervaring, specialisaties en jonge onbevangenheid met elkaar. Hierdoor zijn wij een bijzonder veelzijdig team dat nergens bang voor is! Wij kunnen alles aan, het maakt niet uit welke klant of welke opdracht. Heb jij een probleem? Wij hebben de oplossing! Heb je nog geen probleem? Dan hebben we de oplossing ook! Wij kijken vooruit, anticiperen op trends en maken er een keihard succes van.

Ons gezicht

Natuurlijk kun je ons in het weekend vinden in een plaatselijke kroeg, maar een kennismaking hier, ter plekke, is misschien makkelijker. Onze levensverhalen, talenten en natuurlijk onze lieflijke gezichten zijn hieronder te bewonderen.

Het team
Eric Bakker
Eigenaar

Erics grootste kracht ligt in het feit dat hij niet kan en wil opgeven. Dit maakt hem binnen de organisatie een ware motivator. Hij besteedt veel tijd aan het trainen, coachen en begeleiden van collega's en klanten. SEO, SEA, Usability, beleid en strategie hebben zijn interesse. Klanten helpt hij door hen te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Hij vertaalt de klantbehoefte naar een praktisch model, een stappenplan, waar vervolgens de rest van de organisatie mee aan de slag kan. Ook geeft hij advies, beoordeelt hij de voortgang en kijkt hij kritisch mee naar de prestaties van de websites. Ondernemer word je niet als je werken niet leuk vindt. Hij houdt van de uitdagingen, de afwisselingen en het avontuur.

Enver Altuntas
Team Lead

Een analytische online marketeer die graag positieve resultaten haalt door de volledige online marketing spectrum toe te passen. Met een verleden als ZZP-er heeft Enver gelukkig de keuze gemaakt om aan de bureau-zijde te gaan werken. Hij versterkt ons team met goede strategieën en een frisse kijk op campagnes. Als je aan hem vraag wat zijn grote droom is dan is dit zeker om een website de Twinkle top 100 in te helpen.

Joep van der Linden
Full Stack Developer

Met een achtergrond in de design wereld weet Joep ieder klant idee om te zetten naar een goed werkende Shop. De leukste projecten zijn voor hem de shops die helemaal opnieuw gebouwd en ingericht moeten worden, maar dat betekent niet dat hij aanpassingen in bestaande shops laat liggen. Werken bij IQ Leads is voor Joep een thuiswedstrijd. Met een record van 3 minuten reistijd heeft hij nooit een excuus om te laat te komen.

Mike Dullemans
Online Marketeer

Na een studie commerciële economie is Mike als Online marketeer aan de slag gegaan en heeft inmiddels helemaal zijn draai gevonden in de wereld van online marketing. Met zijn roots in Nieuwkoop gebruikt hij graag zijn boerenverstand om mooie resultaten te behalen voor klanten. Is Mike niet op kantoor, dan is hij waarschijnlijk met vrienden te vinden. Hij houdt ervan om sport te kijken, FIFA te spelen en in het weekend een biertje te drinken.

Martijn Hogenboom
Online Marketeer

Martijn is een gedreven online marketeer met als specialiteit Paid Advertising en dan met name Google Ads. Daarnaast heeft hij ook veel ervaring met Facebook campagnes en het opzetten van Funnels waardoor je al je vraagstukken bij hem neer kunt leggen. Met inmiddels een aantal jaar ervaring weet Martijn wat er nodig is om jouw campagnes succesvol te laten verlopen. Daarbij maakt hij graag gebruik van directe communicatie waardoor er geen ruis op de lijn ontstaat. What you see is what you get. En is Martijn niet bezig met het optimaliseren van zijn campagnes? Dan staat hij hoogst waarschijnlijk in de sportschool of op het voetbalveld.

Matthijs Horlings
Online Marketeer

Matthijs had al enige kennis van SEO toen hij bij ons begon. Binnen no-time heeft hij dan ook zijn draai in ons team gevonden. Als fanatiek wielerliefhebber komt hij iedere dag op twee wielen naar kantoor, meestal op de fiets en anders op de motor. Matthijs houdt zich bezig met SEO en laat geen kans onbenut om een woordgrap te maken. Zie jij een tekst met een ontzettend flauwe woordgrap? Kan niet missen dat deze bij Matthijs vandaan komt.

gokhan specialist
Gökhan Cici
Online Marketeer

Gökhan is na zijn studie Communicatie gestart bij IQ Leads. Hij wist eigenlijk van jongs af aan al dat hij met marketing aan de slag wilde gaan en na zijn afstudeeronderzoek over ‘Leadgeneratie’ wist hij het eigenlijk zeker: hij wil online marketeer worden. Na een succesvol traineeship is Gökhan gestart als junior online marketeer. Gökhan houdt zich vooral bezig met SEO optimalisatie en volgt de trends en ontwikkelingen dan ook op de voet. Is Gökhan niet bezig met het optimaliseren van pagina’s? Dan is hij waarschijnlijk een potje FIFA aan het spelen of kijkt hij naar voetbalwedstrijden van zijn favoriete clubs. Voetbal is een echte teamsport en Gökhan is een echte teamspeler. Zijn liefde voor voetbal komt dus ook niet zomaar uit de lucht vallen.

Jordy Hummel
Online Marketeer

Jordy is na zijn studie Commerciële economie aan de slag gegaan bij IQ Leads. Na het succesvol afronden van zijn traineeship is hij er helemaal klaar voor om ondernemers te helpen groeien. Jordy heeft naast IQ Leads zelf ook een online onderneming en weet als geen ander wat er allemaal komt kijken in de online wereld. Jordy houdt zich vooral bezig met SEO maar kijkt ook graag met een strategische blik tegen vraagstukken aan. Wanneer hij niet bezig is voor klanten of zijn onderneming probeert hij nieuwe kennis op te doen op het gebied van online marketing en e-commerce. Naast werken en leren is hij vaak te vinden in de sportschool.

Luca Bakker
Administratie

Vele handen maken licht werk, een cliché, maar we zijn wel heel blij dat Luca ons structureel helpt met de administratie. Naast haar studie communicatie in Den Haag maakt zij tijd vrij om ons te helpen met allerlei administratief werk. In haar vrije tijd is ze te vinden met vrienden en familie, in de sportschool of bij de manege.