Gratis SEA Checklist voor gevorderden
Benieuwd hoe jouw Google Ads presteren? Vraag gratis onze SEA Checklist voor gevorderden aan en beoordeel het zelf!

Gratis SEA Checklist voor gevorderden

Heb jij ook moeite met het behalen van de juiste resultaten met je Google Ads campagnes? Veel marketeers kloppen bij ons aan voor tips om meer rendement uit hun Google Ads account te halen. Om het overzichtelijk te maken hebben wij deze checklist verdeeld in verschillende categorieën, zodat jij meer uit je Google Ads account kunt halen.

Waarom de gratis checklist aanvragen?

In deze checklist gebruiken we termen die je als een gevorderde als muziek in de oren klinken. We behandelen onderwerpen zoals zoekintentie, targeting en biedstrategieën. Zo is er altijd wel wat dat jij direct kunt toepassen op jouw SEA account.

SEA Whitepaper aanvraag

"Onze specialisten zijn dagelijks bezig met het analyseren van websites. Waarom zelf zwoegen als je bij IQ Leads een gratis SEO scan kunt aanvragen?"
Mike, SEO Specialist bij IQ Leads

Eerst even bellen?

Ons getalenteerde team van online marketing experts hebben diverse awards gewonnen voor hun campagnes en doen ook graag de online marketing performance scan voor jouw bedrijf. Mocht je andere vragen hebben of wil je toch eerst even een van onze online marketing experts persoonlijk spreken? Dat is uiteraard geen probleem. Boek een gesprek door op onderstaand button te klikken en wij nemen contact met je op.

Plan direct een call in

Resultaten waar we trots op zijn

123ledspots
Organische groei en stijging ROAS
Bekijk case
Spant Congrescentrum
Eenduidige huisstijl voor meerdere locaties
Bekijk case
E-style Audio
Verdubbeling top 3 posities en omzet
Bekijk case
Lifemaxx
Constante stijging in ROAS
Bekijk case
Liever direct een specialist spreken?
Neem dan direct contact met ons op
Bel ons Mail ons