Diensten van IQ Leads

Wij geloven dat online marketing verder gaat dan alleen de promotie en het vindbaar maken van je webshop door middel van SEO of online adverteren. Wij gaan net een stapje verder door ook mee te denken aan de bouw en koppeling van jouw webshop. Daarom ben je bij IQ Leads niet alleen aan het juiste adres voor een geoliede marketingstrategie, maar kun je ook op ons rekenen voor de bouw van jouw webshop of website.

Een geoliede online marketingstrategie

Online marketing doen wij alweer bijna 10 jaar, met een clubje zeer gemotiveerde vakidioten. Als online marketing bureau weten wij dus precies wat er speelt in de wereld van online marketing. In een team van 10 specialisten heeft ieder een eigen expertise waarbij wij samen met jou een online marketingstrategie opstellen, doelen halen en feestjes vieren. Alleen als alle schakels in de online marketingstrategie op elkaar aansluiten, draait onze marketing machine op volle toeren. Om topresultaten voor onze klanten te halen, focussen wij ons op de zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, verkopen via marketplaces en online adverteren. Uiteraard is dit verschillend per klant en bouwen wij onze online marketingstrategie op basis van de klantreis van jouw doelgroep.

Organische zichtbaarheid verbeteren

Een van de speerpunten van onze online marketingstrategie is het behalen van zoveel mogelijk winst en roas voor jouw organisatie. Het verbeteren van de organische zichtbaarheid van jouw webshop is één van de manieren waarop wij zoveel mogelijk winst behalen voor jouw webshop. Dit doen wij door het verbeteren van jouw online reputatie en organische posities door middel van zoekmachine optimalisatie.

SEO
Zoekmachine optimalisatie
Meer info
SEA
Zoekmachine adverteren
Meer info
Online adverteren
Jouw aanbod op marketplaces
Meer info
Conversie optimalisatie
Meer conversies met hetzelfde aantal sessies
Meer info
Social media marketing
Posten en adverteren op social media
Meer info
Data en Analytics
Instellen en verzamelen van de juiste data
Meer info
Internationale webshop
Verkoop jouw producten over de grens
Meer info
Development
Een nieuwe webshop laten bouwen?
Meer info
Email marketing
Verhoog loyaliteit met email marketing
Meer info